Senin, 26 Mei 2008

another my skin food collections

yesterday, me and my sis went to plasa indonesia and EX.. really really njoyable day with her..

We did shopping together, had dinner together, hihihi together, all about together today =)

Hari ini judulnya, having fun, relax and shopping…hehehe..

Tempat tujuan kita yang pertama, Skin Food dan g mau share beberapa produk baru yang g temuin disana.. hehehe.. asiiikkk… , kita mo beli beberapa skin food produk c.. g uda ada beberapa list yang mo dibeli dan dia hayuukk ikut aja =)

Baru dateng, uda langsung disambut Mba nya “seperti biasa dengan ramahnya…” ada beberapa list skin food yang g incer c,

1. Carrot eye mask

2. Aloe Sun BB cream SPF 20 PA *ga yakin uda ada di indo c…*

3. Make up remover skin food, I’ll pick one of these items:

a. Aloe water eye & Lip make up remover

b. Parsley cleansing oil mousse

c. Grape fruit cleansing oil mousse

4. Black sugar mask

The most wanted one is BB cream.. udah banyak review yang g baca dari forum ttg BB cream ini, even BB cream ada juga dengan merek yang lain, tapi g pengen cobain BB cream dari skin food. Banyak referensi jg dari beberapa temen di forum ttg BB Cream nya skin food, recommended one..BB cream ini c, ga gitu yakin uda masuk ke Indo, uda dari beberapa waktu lalu g ke skin food, ga ada tanda-tanda BB cream bakalan ada di Indo, tapi ternyata.. today, I found skin food BB cream, so happyyyy…=) tanpa pikir, g langsung ambil BB cream nya, dengan tone yg sesuai sama kulit g..*yippyyy… * akhirnya bisa jg cobain BB cream.. BB cream that I bought is Aloe BB cream. The staff said that SF Aloe has a very light fragrance that’s better than Gingko, but the smell of Gingko isn’t bad or anything, both simply have a very mild scent. Finally, I prefer Aloe because of its SPF properties, so I don’t need to apply sunscreen anymore. Gingko left my face oilier compared to Aloe too. That said, Aloe wins hands down! Hehehe…

Ini beberapa informasi dari g ttg BB cream yang g baca dari forum dan website.
B.B Cream , also known as Blemish Balm, started off as a soothing treatment balm dermatologists use on patients who underwent laser skin treatment. It helps to shield/prot
ect and regenerate delicate skin. BB cream is a foundation that soothes and regenerates the skin, meanwhile acting as a good foundation with excellent coverage can cover dark rings, acne marks and uneven skin tone naturally, giving your skin a natural glow. It also has good oil control power without conprimising our skin's moisture level.

Soon enough, websites said that Korean actresses and stars started using this cream and sparked off a craze of this cream in Korea due to its excellent results.

Beauty brands in Korea have since developed BB cream and made it more suitable for Asian skin. We’re asian, right? Hehehe..

So I decided to try this product, no matter what.. hehehe.. more I got information about BB cream, more make me so excited to buy it…

I also bought some products, out of my lists, hehehe.. such as, watermelon mask, staff said, it’s good for normal to dry skin, and because of I didn’t get Black Sugar mask, so I bought this mask.. I think it’s nice to try..

Also bought make up remover one, Milk Shake Make up remover based on its name, yup.. it’s so milky.. nice to try.. it cleaned off my make up “I tried it right away I was home hehehe…”

I bought Potiron Au Lait Eye Cream, vitamin and eye cream of my eyes… A high moisturizing and hydrating eye cream with its silky smooth after-feel whose pumpkin extract prevents skin dryness, and whose lupine protein regenerates skin cells providing rich nutrients and moisture around the eyes to add taut and moist features to the skin around the eyes.its smell is good, I really like it.. staff teached me how to use it, we need to give little massage upon our eyes.. just little massage.. love to try it hehehe.. every night I need to use it, to get more beautiful eyes, to prevent “kantung mata” =) setelah staff nya kasih informasi lebih ttg carrot eye mask itu, staff saranin g pakai produk yang ini, kalau yang carrot eye mask itu Cuma sekali pakai aja modelnya.. tapi kalo yang ini, buat treatment nya, cegah kantung mata, hitam di mata plus kerutan jg… so I think this is good product, nice to try it… =)

That’s all that I bought yesterday.. u know what, I got 1 skin food bag, don’t know exactly, why I got it, I forgot to ask it to staff hehehe.. here’re some pics of products bought yesterday..

I think I'm so addicted with skin food, hehehehe… produk-produk nya selama ini yang g pakai c, cocok semuanya.. dari skin carenya, make up nya, body carenya.. huuaaa… love it ..Ttg harganya, so so lah, better g beli skin food dari pada the body shop c.. round 100 ribuan sampai 200 ribuan..

Perjalanan di skin food sudah kelar and we moved on to another shop and resto to had a dinner hehehe.. what a lovely day... =)

7 comments:

Stephanie Angela mengatakan...

now you make me wanna go there and haul! senangnya ketemu orang yang doyan sf juga hihihi... btw bb nya berat di muka ga La? hehe..
yang tasnya dapet karena lo belanja di atas 500k La ^_^

Priscilla mengatakan...

BB nya itu light foundation, Fan.
itu banyak fungsinya, skin care iya, foundation iya, base iya..
ga berat kok, Fan.. kalo ga mo pake bedak, juga bisa kok..tapi kalo g, pakein bedak lagi c =)
g beli yang #2, fan. kalo yg #1 itu terlalu putih buat muka g, fan..
oww hehehe.. tas nya krna itu toh.. hehe...
BTW kapan lo pegi nya? g sabtu =)

Stephanie Angela mengatakan...

gue sabtu iya, minggu iya juga.. huahaha....
ko kita ga ketemu ye.. seru juga kalo belinya rame2 :p

Priscilla mengatakan...

eh salah deh, Fan..bukan sabtu, tapi minggu..
hm.. kayaknya, lo dateng ke EX duluan deh, soale, pas g dapet tuh tas, itu uda tas yang terakhir =)

Stephanie Angela mengatakan...

hooo iya si La.. gue datengnya pagi2 banget kemaren minggu..
ripiu2 ya tu eye cream nye.. hihi.. banyak yang bilang bagus juga si ^_^

Onik mengatakan...

waaaaw aku juga skin food mania :)
di MTA juga ada, di sebelah Gramedia

Priscilla mengatakan...

Hi, ci Onikk..
hehehe..sempet chatting n tuker pikiran yah soal SF..
yoi, di TA jg ada, pernah dateng, pas mereka baru buka tuh.. masih bau cat =( qiqi...