Jumat, 16 Mei 2008

i'm listening to...

Disela-sela waktu presentasi, sempet-sempetnya g dengerin lagu *abisnya usernya lama ditungguin ga kunjung dateng =( * yang g dengerin sekarang ini lagu-lagu nya Nicole Henry..
g lagi iseng-iseng search di inet, ehhh dapet link nya nicole henry.. =) , jazz singer
g baru dengerin sekali ini sih lagu-lagunya Nicole Henry, dari beberapa lagu yang g dengerin, g suka sama suaranya, suka sama musik nya, genrenya.. hm.. gonna be my next jazz singer fav deh =)
g dengerin beberapa lagu di albumnya "Teach me Tonight" Album Nicole yang uda lama... *emank baru tau nicole, telat banget tau nya yah hehehe....*
wahh ga salah g bilang suaranya bagus, bukan cuma g aja yang bilang suaranya bagus, tapi Nicole ini sampe dapet penghargaan "Best Vocal Jazz Album of 2005"

This is the review from cdbaby.com :
"Teach Me Tonight", was released in Japan and Korea in March 2005 and spent 3 weeks at #1 on the HMV Jazz Charts, 11 weeks in the Top 10 and was awarded “Best Vocal Jazz Album” 2005 by HMV, the largest retailer of music in Japan. This album was release one year after Nicole's debut CD, "The Nearness of You," which reached #2 in Japan, earning her "Best New Jazz Artist" 2004.

Critics say Henry’s voice “aims for the emotional center” as she commands and captures the complete attention of the audience, telling real stories while also bringing a sense of ‘joie de vivre.’

nicolehenry site

0 comments: